Ipari gyorskapuk - Ipari gyorskapuk

 
Ipari gyorskapuk
 

Amaksz, a gyorskapuk szakértője

 

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy
gyorskapuink hosszútávon is biztosítsák vállalkozásának a folyamatos és akadálymentes működést,
valamint olyan egyedi megoldásokat kínáljunk, amely szinte minden igényt kielégít.
 
 
 

Miért pont a DITEC?

Ezt talán a legkönnyebb megválaszolnunk, mivel kizárólag csak olyan termékekkel
tudunk azonosulni, amiket saját célra is nyugodtan megvásárolnánk. Szeretünk fizikai,
azaz megfogható értéket teremteni, amely hosszú éveken keresztül szolgálja ügyfeleinket.
Számunkra ezt jelenti a DITEC.
 
 


 
 

 

 

GYORSKAPUINK
 

Akár a 120km/h-es szélterhelést is kibírják

 
 

Önjavító rendszerrel rendelkeznek

 
 

Rendkívül megbízhatóak és biztonságosak

 
 

Akár rozsdamentes masszív szerkezettel kérhetőek

 
 

A legjobb ár/érték arányt képviselik

  

AMIÉRT ÉRDEMES MINDENKÉPP AJÁNLATOT KÉRNIE

 


 
 

A legjobb ár kialakítására törekszünk

Amikor a Ditec gyorskapuinkat megtervezzük, akkor kulcsfontosságú szempont, hogy a gyártási költségeinket minimálisra redukáljuk,
így kínálva a legjobb árakat és megoldást az Ön számára.
 

Az ár nem megy a minőség rovására

Áraink kialakításakor folyamatosan szem előtt tartjuk termékeink minőségi színvonalát is, mivel kizárólag csak így élvezheti
hosszantartó garanciáinkat. A Ditec márkanév Európa piacán már letette védjegyét a megbízhatóság mellett,
így Ön is hátradőlhet, hogy kiváló terméket fog megvásárolni.
 

Megnöveljük termékének garanciaidejét

Karbantartási szerződés igénybevétele esetén, meghosszabbíthatja termékének garanciaidejét, azaz több év után is élvezheti a garancia
számos előnyeit. Nem kell a jövoben azon izgulnia, hogy a garanciaido letelte után elengedjük a kezét. Számíthat ránk továbbra is.
 

Minősített szerelőkkel építünk be

Minősített szerelőinknek folyamatos szakmai képzést biztosítunk, ami garancia arra, hogy szakszerű és precíz munkát
adjunk át az Ön részére.
 

Felelősségbiztosítással rendelkezünk

A megrendelt termék leszállításakor, beépítéskor vagy az ezeket követő garanciaidőn belüli károkra, felelősségbiztosítással
rendelkezünk.
 


Itt tud ajánlatot kérni

 

Átgondolt kivitelezés a szakszerű beépítésig


 

A gondosan megtervezett kivitelezés és a gyártási idő után, minosített szereloink végzik el a termék beépítését
és beüzemelését. A termékeink színvonala mellett, ugyanannyira fontosnak tartjuk szolgáltatásaink színvonalát
is, azaz precíz-, ápolt-, és udvarias szakemberekkel dolgozunk kizárólag csak együtt.

  

Készen állunk, hogy a legjobb ajánlatot elküldjük Önnek.

Ha kérdése van, hívjon bátran bennünket
+36 (70) 372 61 19
 
Olvasson tovább,
hogy ha kíváncsi egy-két műszaki információra is.
 
 


DITEC PVC ipari gyorskapu

  

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, ami pontosan illeszkedik az Ön és cége igényeihez, illetve a helyszín adottságaihoz, úgy kérjen árajánlatot és mi 1 napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.Itt tud ajánlatot kérniModuláris
A flexibilis feltekeredő kapu elemes kialakítása fontos jellemzője a Ditec kapuknak, ami lehetővé teszi a megsérült ponyvarész gyors és egyszerű cseréjét.


Flexibilis
A motor rendelhető INVERTER mozgásrendszerrel is. A különböző sebességek, lassítás, gyorsítás vezérlés biztosítja a csúcsteljesítményt. Így könnyű a sebesség beállítása.


Önjavítás
gyorskapuA forgalmas helyeken telepített gyorskapuknak néha járművek ütköznek, ami javítás alatti leállást okozhat. automatikus visszafűzésére a vezetősínekből való kicsúszás után.


Átlátszó
Pvc gyorskapuA legtöbb kapu modell rendelhető nagy ablakokkal, amik teljes átláthatóságot biztosítanak, több természetes fényt engednek át, világosabbá teszik a munkahelyet. Biztonságosabb, mivel már messziről érzékelhető a túloldali akadály.Biztonságos
pvc gyorskapu

 
A Ditec flexibilis gyorskapu egyedülálló biztonsági szintet nyújt, köszönhetően két exkluzív eszköznek, melyek csökkentik a ponyva okozta sérüléseket: az elektronikus biztonsági lineáris encoder (SLE) rendszer és az infrasorompó. Az SLE (Safety Linear Encoder) 05 bejelentett szabadalom, ami visszanyit, ha valami akadály meghiúsítja a zárást. Az oszlopba építették, így a ponyva vezeték- és elektromos csatlakozás mentes.

 

DITEC SMART RESET gyorskapu

Önjavító, biztonságos és nagy teljesítményű 


Maximális funkcionalitás különleges önjavító rendszerrel. A Ditec Smart Reset egyedülálló a saját osztályában: egy különleges rendszer önjavító képességgel ruházza fel a kaput. Egy egyszerű nyitási és zárási művelettel a ponyva visszafűzhető, ha véletlenül kicsúszott a vezetősínjéből. A kicsúszott ponyva az első kinyitáskor visszaáll alaphelyzetbe. Egyszerű, megbízható és kompakt.

A Ditec Smart Reset feltekeredő kapunak erős és kompakt tartószerkezete van. A motort a kapu külső részére szerelték, így könnyen hozzáférhető, gyorsan ellenőrizhető. Az alkatrészek jól megtervezettek és alaposan teszteltek. Ezek a fő jellemzők ezt a kaput egy esztétikus és gyakorlatias megoldássá teszik: egyszerű és gyorsan felszerelhető, biztonságos és megbízható.

A biztonság legmagasabb szintje A kapu felszerelhető INVERTER-rel, elektronikus SLE eszközzel, vészhelyzetben kézi nyitás lehetséges egy forgató kar segítségével. Jól tömített élek, biztonságos, flexibilis önjavító ponyva A flexibilis ponyva elérhető normál vagy nagy átlátszó PVC ablakokkal. A szakadásmentes poliészter kapható kék, szürke, piros színben, a hőszigetelt kék és szürke színben, az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) minősített, fehér, élelmiszeripari minőségben, összhangban az EC (Európai Közösség) élelmiszeripari irányelveivel. A sokrétű kínálat megfelel a különféle üzemeltetési követelményeknek és az ágazatok különféle szabályozásnak, mindez jó láthatóság és megnövelt átjárási biztonság mellett.


ditec smart reset


 


DITEC SECTOR RESET gyorskapu

Önjavító, teljesen biztonságos gyorskapu ellensúlyrendszerrel
Nagy terhelésre tervezték


sector reset gyorskapu

 


Robosztus és megbízható, intenzív használatra A Ditec Sector Reset gyorskaput erős, kompakt, szabadon álló felépítés jellemzi, a működtető motor fekete törésálló (ABS) burkolatot kapott. Az exkluzív megjelenés könnyű és gyors hozzáférést tesz lehetővé a részegységek ellenőrzésekor. A motor kiegészíthető egy kioldóval a félautomatikus vésznyitóhoz, ami automatizálható az APS (Automatic Panic System) rendszerrel. Magas szintű biztonság. 

 

sector reset gyorskapu
 
DITEC TRAFFIC C gyorskapu
Gyors, biztonságos és megbízható, moduláris ellensúlyokkal és INVERTER-rel

Ideális közepes és nagy bejáratokhoz

gyorskapu


 


Gyors, erős és megbízható, a legkülönbözőbb körülmények között A Ditec Traffic C gyorskapu megbízható és biztonságos hajtogatással, különleges képessége a gyors működés. Alkalmas a közepestől a nagy bejáratokig. Könnyedén működik a legkülönbözőbb körülmények közt, beleértve a szélnek kitett bejáratokat és az alacsony nyomású helyiségeket. A beépített motor teljesen rejtett a burkolatban.

A motor a lehető legalacsonyabb energiafelhasználással működik, így energiát takarít meg és meghosszabbítja az operátor élettartamát. A moduláris ellensúlyú kiegyensúlyozó rendszer erős vonószíjjal biztosítja a biztonságos, sima és megbízható működést. A függőlegesen sorba szerelt biztonsági infrasorompók, közel a vezető sínekhez egy további eszköz a megbízhatóság érdekében.

A motor fordulatszámának rugalmassága Igény szerint a Ditec Traffic C felszerelhető INVERTER-rel, ami különböző sebességeket, gyorsítást és fékezést tesz lehetővé. A lágy indítás és lassított stop funkció része a rendszernek, ez csökkenti a mechanikus alkatrészek igénybevételét, biztosítva a magasabb megbízhatóságot és a gyorskapu hosszabb élettartamát.

Ideális megoldás nagy járműforgalomhoz, ami gyors áthaladást biztosít. A gyors nyitás és zárás minimalizálja a helyiség hőmérsékletváltozását. Esztétikus és biztonságos flexibilis ponyva A rendkívül vonzó megjelenésű flexibilis ponyva széles választékban kapható. Számos normál színben kapható, de kérésre egyedi színekben is rendelhető. Alkalmazható szeles körülmények közt, a szélálló ponyva változat használható 120 km/h statikus szélnyomásig.


gyorskapu
 

DITEC TRAFFIC CM gyorskapu


Megbízható és biztonságos, moduláris ellensúllyal és félautomata vésznyitóval
Fáradhatatlan, nagy nyílásokhoz

pvc gyorskapu 


Erős és megbízható, nagy nyílásokhoz A Ditec Traffic CM gyorskapu erős megbízható és biztonságos megoldás nagy bejáratokhoz. Ez a legjobb megoldás, szélnek kitett bejáratokhoz és különleges körülmények esetén, mint pl. alacsony nyomású helyiség. Jellemzője a beépített motor, az ellensúlyos kiegyensúlyozó rendszer, ellenőrző és biztonsági eszközök, és a gyors félautomata visszanyitó berendezés.

Az ellensúlyos kiegyenlítő rendszer biztosítja a nagy teljesítményű és biztonságos működést. A maximális működési biztonságot biztosítják a keretbe épített fotocellaérzékelők és a különleges élvédelem. A motor rugalmassága A Ditec Traffic CM motorja a lehető legkisebb energiafelhasználással működik, így energiát takarít meg, és meghosszabbítja az operátor élettartamát.

A mérettől függően 1 vagy 2 motorral kerül összeszerelésre. Biztonságos flexibilis ponyva A kapu emelését emelő szíjak végzik, amik emelik és fokozatosan összeszedik a különböző részeket a kapu felső részén. Az átlátszó ablakrészek jobb átláthatóságot és nagyobb biztonságot garantálnak a kapun áthaladóknak és a közelben dolgozóknak.
 

műanyag gyorskapu

 

Sokszor találkozunk felméréseink alkalmával azzal a Vevői igénnyel, hogy a gyorskapu mögé helyezzünk el szekcionált ipari kaput is, itt tud ipari kapuinkról bővebben olvasni: Ipari kapu

 
 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...