Ipari gyorskapuk

 
 

Ipari gyorskapuk - Ditec gyorskapu

AMAKSZ Kft. a DITEC termékek hivatalos szakkereskedője.Kérjen gyorskapura árajánlatot vagy műszaki segítséget!
Állunk rendelkezésére.

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, ami pontosan illeszkedik az Ön és cége igényeihez, illetve a helyszín adottságaihoz, úgy kérjen árajánlatot és mi 1 napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 


 

DITEC PVC gyorskapuk

 
A Ditec flexibilis ipari gyorskapukat egyszerű és könnyű alkalmazni a legkülönbözőbb igények mellett. Biztosítják a működést, a biztonságot és a hatékonyságot, teljes összhangban a szokásos elvárásokkal. Biztosítják az egyszerű és gyors áthaladást, optimalizálják az emberek, az áruk, berendezések és termékek áramlását. A gyors nyitási sebesség lerövidíti az átjárási időt, növeli a hatékonyságot, csökkenti a hőveszteséget - minimális nyitvatartási idő mellett.

A Ditec flexibilis kapuk egyaránt alkalmazhatók beltérben két ipari terület között, átjáró területeken, kültérben, optimalizálja a logisztikát, javítja a szigetelést, megszünteti a huzatot és a hőveszteséget, csökkenti a zajszennyezést és a port. A gyors nyitó- és zárósebesség, a kis méret ideálissá teszi frekventált személy-, kézikocsi- és járműforgalomhoz. A hatékony árukezelés lehetővé teszi, hogy időt takarítsunk meg, csökkentsük a költségeket amellett, hogy csökkenti a környezeti behatást, rövidíti a szállítási időt az ügyfelek számára. A ponyva átlátszó PVC-ből vagy széles színválasztékú poliészterből készül. Az átlátszó ponyva javítja a munkahelyi biztonságot, megkönnyíti az egyszerű és gyors áthaladást. A széles színválaszték lehetővé teszi, hogy cégünk színeihez igazítsuk a kapu megjelenését.
 


Amennyiben szeretne bővebben olvasni az ipari gyorskapukról, itt megteheti: PVC gyorskapuSokszor találkozunk felméréseink alkalmával azzal a Vevői igénnyel, hogy a gyorskapu mögé helyezzünk el szekcionált ipari kaput is, itt tud ipari kapuinkról bővebben olvasni: Ipari kapu

 
 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...