Automata üvegajtók - Nyitó automatika

 
Nyitó automatika
 

Ajtónyitó automatika

Ajtónyító motorAmennyiben árajánlatot szeretne kérni, ami pontosan illeszkedik az Ön és cége igényeihez, illetve a helyszín adottságaihoz, úgy kérjen árajánlatot és mi 1 napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

Sprint nyílóajtó automatikaTeljesítménye és kompakt mérete ideálissá teszik a Sprint automatikát, hogy magánlakások, kis létszámú irodák, üzlet helyiségek nyílóajtóinak automatizálására, akadálymentesítésre alkalmazzák. Az egységen belül elhelyezett akkumulátor van, ezért áram szünet esetén is működőképes marad. Kényelmessé és hatékonnyá teszi az áthaladást.

Kiválasztható a lassított működtetés (Low Energy), valamint a “Nyomd meg és menj tovább” (Push and Go) működési mód. A Low Energy funkció a mozgássérültek áthaladását könnyíti meg. A Push & Go funkció pedig lehetővé teszi, hogy érzékelő egység vagy nyomógomb használata nélkül is nyíljon az ajtó.

A SPRINT automatika szerelhető tagolt vagy csúszó karral. A teljes automatizálást akkor lehet a legjobban kihasználni, ha radar érzékelőt használunk.

 

Műszaki adatok:ajtónyitó automatika

  • Tápfeszültség: 230 V AC
  • Motor feszültség: 24 V DC
  • Maximális ajtószárny hossz: 1 m
  • Maximális ajtó súly: 80 Kgajtónyitó automatika


Nagyobb forgalmat bonyolító ajtóknál is megoldás a Ditec ajtónyitó automatika.

Kifelé és befele irányban is működtethető.


 
Amennyiben oldalra mozduló automata ajtót keres az itt megtalálja: 

Automata ajtó
  

DAB 105 nyílóajtó automatikaajtónyitó automatikaDitec DAB105 könnyű kezelhetőséget biztosít minden nyílóajtó számára.Teljesítmény

Erőteljes és kompakt, képes kielégíteni a nagy forgalmú ajtókkal szembeni elvárásokat. Megfelel a különleges követelményeknek a vészkijáratok és tűzgátló ajtóknál az európai szabványok szerint.


Kényelmes és rugalmas

Modern épületek esetében nagyfokú követelmények vannak: a DITEC DAB105 megfelel ezeknek a követelményeknek. Az alap automatikát különböző tudású kiegészítő elektronikákkal lehet felszerelni, így szinte mindenhol alaklmazható


Biztonságos és megbízható

Low Energy (alacsony energia szükséglet) módban igazodik a mai energia takarékos trendekhez. Emellett a Ditec DAB105 használható nyomógombbal, jelenlét érzékelőszenzorokkal vagy az úgynevezett PUSH & GO (nyomd és menj) funkcióval.
 

Teljesítmény

Nagy teljesítmény, akár 200 kg súlyú ajtó mozgatására is alkalmas. Nagyon alacsony zajszint.Alkalmazási területek lehetnek:

  • Kórházak, rendelő intézetek, szanatóriumok
  • Bankok, iroda házak
  • Üzletek, bevásárló központok, éttermek és szállodák.
 DAB 105 nyílóajtó automatikaDitec DAB205 a legnagyobb teljesítményű és legerősebb nyílóajtó automatika. A kivételes jellegét az jelenti, hogy ezt a terméket lehet szerelni minden kereskedelmi és nyilvános környezetben, beleértve a kórházakat, repülőtereket, pályaudvarokat ahol nagy az átmenő forgalom.

A DAB205 automatika képes 400 kg-os ajtószárnyak mozgatására is.


Teljesítmény

400 kg-ig ajtósúlyt csuklókar segítségével mozgat. A zárást a motornak egy beépített rugó is segíti.
Erős acél mechanikai alkatrészek és a tartós nagy teljesítményű motorral lett tervezve, így garantálják a kivételes megbízhatőságot és nagy üzemhányadot. A DAB205 a tesztelések alapján 1 000 000 ciklusra képes.


Biztonság

A DitecDab 205 megfelel minden európai előírásnak és irányelvnek. Többek között az EN 16005 előírásnak.Itt tud ajánlatot kérni

 
 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...